Länk till undersökningen

Besvara frågorna hur DU upplever elbilsägandet. Det tar mindre än fem minuter att besvara frågorna och är ett utmärkt tillfälle för GEVA:s medlemsorganisationer att lära känna sina elbilsförare samt att identifiera eventuella skillnader mellan elbilsentusiaster från olika hörn av världen. För att få så många svar som möjligt – dela gärna till dina elbilskörande vänner!

Om snabbladdning är det delfrågor och du klickar vidare under rubriken. Svaren sammanställs senare i år och via denna länk kan du läsa resultatet i de olika länderna.

Vi hoppas att den här undersökningen kommer att hjälpa GEVA:s medlemmar, industrin, media och andra beslutsfattare att bättre förstå hur man utformar bilar och policyer som inspirerar konsumenter att delta i utfasningen av fossila bränslen i den globala fordonsflottan. När allt kommer omkring är det vi som bokstavligen driver denna förändring.

Resultatet kommer att bli en global rapport som GEVA Executive och våra medlemsföreningar kan använda. För länder med fler än 100 svarande undersöker GEVA olika sätt att göra rapporter tillgängliga för respektive land så Elbil Sverige kan använda resultatet i vårt kommunikations- och påverkansarbete.

Här kan Du läsa mer om GEVA